Lights will guide you home

Vi ska göra ett anonymt brev till Hasse Ö på bilden idag, i vilket det kommer stå följande saker. Ett tack för fina friskispass och najs moves. Ett grattis i förskott på namnsdagen som är imorgon. (Hans) Hihi. Det kommer att bli busigt värre. Om vi inlämnar det anonymt i receptionen innan passet och ser till att han läser det, kommer han att tillbringa hela sitt friskispass stirrande nyfiket på människor för att försöka lista ut vem eller vilka som har gjort detta hyllnings och grattisbrev. Men han kommer aldrig att få reda på sanningen. För det är en hemlighet. Hemlis! Hihi.

Julstämningen är kommen och jag är glad att den finns här. Det är bara snön som fattas så är det perfekt. Nästan ungefär kanske lite i alla fall. På Strandvägen hemma hos tre flickor i sina bästa år är det mysigt så det står härliga till. Där finns ljusstakar, röda kulor och apelsiner med intryckta nejlikor i fönstrena, liten julgran, julduk, egenhändigt byggt pepparkakshus med godis himmelens alla färger och levande ljus i massor. När man kommer upp för backen på kvällen och ser alla ljusen och alla fina kulor ser man julstämningen och då blir man glad. När man kliover in genom dörren och känner värmen och lukten av pepparkaka och nejlikor känner man julstämningen och då blir man glad. Det är väldigt fint. Tänk om snön ville komma också. Vintern bordde komma och lägga sig som ett snötäcke över världen. Idag! Men det gör inte så hemskt ont i fall snön inte skulle komma, för det betyder att man kan cykla och det är bra, men det skulle ju inte skada liksom. En sak som skadade är att bygga pepparkakshus. Man kan bränna sig på skållhett smält socker och ha ont och få blåsor, vilket hände mig. Men jag fick bamseplåster på och då blev det bättre. Hihi. Pepparkakshuset ligger inbäddat i ett snötäcke av bomull och utanför står en My Little Pony med glittrigt hår, och två katter med hjärthalsband som kramar varandra alldeles brevid en spegelblank damm. Sen finns det ett fint ljus brevid som man kan tända så att man ser alltihopa. Och så att katterna med hjärtan runt halsen och ponnyn med glitter i håret kan hitta hem så klart. Det är viktigt.


Kommentarer
Postat av: Liz

åhh så fint :)! måste komma hem till er nån gång nu innan jul, synd att det är så stressigt med allt nu bara. men nån dag ska det gå!
mamma säger att vi inte ska ha gran iår, men då blir jag hemskt ledsen - jag älskar att komma ner alla mörka mornar och se granen som står i hörnet och glittrar och lyser ^^ mysmys

2006-12-04 @ 19:56:12
URL: http://lizzen.blogg.se
Postat av: Stygge

Trots att min julstämning är obefintlig ger du mig en gnutta hopp. Trolla fram lite snö är du snäll.

2006-12-13 @ 22:53:21
Postat av: ñóâåíèðû ìîñêâà

Cool site. Thanks!

2007-05-08 @ 18:37:32
URL: http://ovi1175.nightmail.ru/6.html
Postat av: dlink pcmci êèåâ

Cool site. Thank you!

2007-05-11 @ 18:30:33
URL: http://paperina1647.hotmail.ru/47.html
Postat av: dlink pcmci êèåâ

Cool site. Thank you!

2007-05-11 @ 18:30:44
URL: http://paperina1647.hotmail.ru/47.html
Postat av: flash card

Cool site. Thanks.

2007-05-14 @ 00:06:56
URL: http://hometown.aol.com/ninuvingor/
Postat av: ïàò÷-ïàíåëü rj45 x 24

Cool site. Thank you:-)

2007-05-14 @ 13:03:13
URL: http://teresa877.hotmail.ru/40.html

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0