kväll

Jag har kollapsat i soffan efter en dag av ihärdigt jobbande. 11-20, och jag har bara suttit ner under min entimmesrast i mitten. Aj mina fötter!
Det är nu dags att göra kväll. Ingen rast ingen ro, och jag är inte ledig förrän nästa fredag. Jag är ändå ganska nöjd, för jobb betyder pengar, dessutom har jag gjort om i köket, bytt gardiner och köpt kuddar och stolsdynor. Nu är det äntligen mysigt där! Jag vill bara sitta där och mysa och titta mig omkring och känna mig glad över det nya.
Men som sagt, nu är det dags att göra kväll.

En underbar dag på många sätt

http://www.djungeltrumman.se/content/Artikelbilder/Billie2%20-%20liten.JPG

Igår var en fin dag och kväll, även om inte vädret var det. Dagen inleds med nostalgi, Gränslöst när det är som roligast och bäst, med alla människor som man tycker om, en bra publik och Cayenne på slutet med tillhörande flummig dans nedanför scen, kompet sitter kvar och spelar i all oändlighet för de vet inte när de ska sluta, och vi andra dansar runt för att sedan försvinna, varpå kompet hamnar i den sist jag just beskrev. Efter en lyckad konsert förljer en dag i glada vänner sällskap, vi gör mest ingenting mer än hänger på och utanför Arenan där allting händer en dag som då... Tack Tove, Hanna, Thea och Ylva för jättejättefint sång och spel, både övning och framträdande. :)
Senare på kvällen kom Billie the Vision and the Dancers och spelade, och det var helt underbart. Vi klättrade upp på någon sort mur som gjorde att vi såg rakt in på scenen, och sångaren vinkade till oss och alla var jätteglada och sjöng och dansade med. Jag är nöjd. Men mest nöjd är jag nog med mina vänner.En kort sammanfattning av det senaste.

Snart ska jag slänga mig på hojen och trampa ner till staden och gå på jobbmöte. Jag har ett jobb jag har ett jobb! Det är väldigt skönt. Numera har jag även skola att sköta, jag hoppas att det kommer att vara värt besväret. Det är nämligen så att jag valde pedagogik på halvfart, distans och antog att det skulle bli som varje annan distanskurs - all kontakt sker i princip via dator och det är lätt och smidigt att göra allt hemifrån. Så var det såklart inte, utan jättemycket består utav grupparbeten (som tursamt nog kan göras i falun eftersom tre andra var härifrån) och man skulle egentligen komma till gävle nästan en gång i veckan för att gå på sminarium. Man kan lyckligtvis se dessa via teleskärm som finns här i Falun. Men ändå. Det låter lite jobbigt, så därför provar jag några veckor och får sedan se om jag ska vara kvar på kursen eller inte....

Frank har också fått jobb! Han ska bli rockstjärna. Höhö.

jag kom på det!

Nu vet jag var det var mer som jag var nöjd över! Den andra säsongen av Gossip Girl hade premiär i USA igår kväll, så det första avsnittet är alltså redo att hämta hem, vilket jag har gjort, och precis tittat klart på. Wiie!

Jag ska nu ta och snygga till mig lite och sen bege mig ut på en cykeltur i natten, uppför jobbiga backar till Gamla Fängelset... Oooooh scary. Fast mest är det mysigt eftersom Liz just flyttade in i vad man kanske skulle kunna kalla för vindsvåningen. Det ska blir trevligt att se om hon har hunnit fixa iordning något än.

Lite nöjdhet

Nöjd nöjd nöjd kvinnan här är väldigt nöjd! Vaknade med träningsvärk lite överallt, gårdagens AfroPowerDance, som för övrigt var ett evigt flaxande med armar och ben i olika rörelser som kallades regndans, flyga örn och sådant trevligt, och Yogan, satte sina spår. Hur som helst åkte jag efter uppvaknande till Borlänge och McDonalds på Kupolen för att utbildas i kassan (nya resturangen uppe vid Ica Maxi i Falun där jag ska jobba är inte färdigbyggd än) . Det var fakstiskt kul, om än stressigt och lite svettigt ibland eftersom det var mycket som skulle läras in. Detta är en av anledningarna till nöjdet. Jag kommer nog att trivas i kassan.

En annan anledning till nöjdet är att jag just har varit på min första fiollektion för terminen, ett återseende med Sigurd är alltid underhållande och trevligt. Jag fick en rolig med ganska svår konsert av Bach - i E-dur av alla tonarter, vilket är ganska ovanligt för fiol. Jag ska nu ägna mina dagar åt att slipa detta musikstycke till perfektion.

Jag hade en massa fler andleadnngar, men de tycks ha flugit sin kos.. Jag kanske återkommer med dem om jag kommer på dem. Tills dess - Årrevoar! (adjö)

Sushi är nog livets föda.

Om en liten stund ska jag för första gången sedan vi flyttade in 1juni, gå ner i tvättstugan och se hur läget är där nere. Jag föreställer mig att det är fuktigt och grått, och sen när man tänder den ensamma glödlampan i taket som vajar lite i vinden som vinder in genom ett trasigt källafönster ser man alla fläckar på de kala stenväggarna. Tvättmaskinerna står uppställda på rad och lyser med sin omodernhet, någon har glömt en urblekt tröja på tvättlinan som hänger smal och slapp, redo att brista av tyngden från alla kläder som jag verkligen måste tvätta nu. Det enda som hörs är ljudet av droppande vatten...

Nu kanske alla tror att jag inte har tvättat sen i maj eftersom jag flyttade in första juni, men så är inte fallet! Frank och jag stortvättade en gång hemma hos hans föräldrar, och utöver detta har ju mina egna föräldrar också tvättmaskiner som jag kunnat använda när jag varit där. Men nu är det ändå dags att köra en stortvätt igen, för förrådet av kläder börjar sina. Tvättmedlet är köpt och väntar på att få användas, tvättstugan väntar på mig med spänning.

Hannah och jag premiäråt på den nya sushiresturangen idag. Det var gott och billigt! Tänk, för 80 kr fick man elva bitar sushi, medans man i Linköping fick åtta bitar för 82. En sådan lycka! Kvällen ska ägnas åt Afro Power Dance som man tydligen blir ohyggligt svettig av, och efter det YOGA!! , jag har nämligen fått en gratisvecka på MåBättre. Som jag har saknat tiden där jag gick på yoga regelbundet! Det är så himladens skönt. Jag ska vänta lite och se hur mina veckor kommer att se ut längre fram häröver, se hur mycket pengar jag kommet att tjäna osv, så kanske jag kan börja träna på MåBättre jämt. Det vore underbart.

RSS 2.0