Dom finaste


image33
Toffe Toffe Toffe Toffe Kristoffer!!

image32
Grrrrrrrränslöst!

Hej Gränslöst!

Hemma från Ungern! Ganska skönt att vara hemma men ändå inte. Hej skola hej vanliga vardag. Men hej sköna säng och hej fina Sverige! När vi flög in över Sverige och såg fina fält och vackra skogar, stora åkrar och röda gårdar, då plötsligt fick jag en uppenbarelse. Man tänker aldrig riktigt på hur det ser ut där man kommer ifrån och där man lever dagligen... det är när man åker iväg nånstans och ser andra jättefina saker och sen kommer tillbaka hem som man inser att det faktiskt är väldigt fint här hemma också. Ordspråket stämmer ju faktsikt. Borta bra men hemma bäst!

Många roliga saker har vi varit med om. Oförglömliga spelningar åååh hej fiol och hej torg, hej frans liszts sal med stolarna i, hej blåsorkester från tyskland och hej bugg. Under en av alla bussresor som Joseph tog med oss på undrade vi vad man ska ta sig till när man slutar spela i Gränslöst. Inget Gränslöst?! Konstig tanke.
Och det blev lite fel ibland men det rättar till sig, det har rättat till sig, var ledsen men det är bra nu för pannkakor är det bästa.


Åh Bebis bebis

En skön långhelg hemma har åtnjutits mest i sällskap av pappa och valp faktiskt. Olivia var ute på vift i diverse äventyr, och mamma likaså. Och kan man tänka sig, även fast jag har jobbat kulturhistoria dagarna i ända har jag haft det trevligtr och bra. Vi har ju en liten valpis! Teira heter hon ja sannerligen, och hon är söt så det förslår. Yes. Lugn som en filbunke men ändå som ett yrväder. Liten som en bebis för hon är ju en! Hihi.

RSS 2.0