Hej livet och kräftan

Strukturen har så smått börjat framträda i mitt liv, tack så mycket! Jag har varit på min första sånglektion för terminen, den gick bra och det kändes skönt att göra något som jag brukar göra vid denna tid på året. Vad vore mitt liv egentligen utan sång och fiollektioner, gränslöstrep och körövning? Dock är jag inte med i någon kör så för första gången i mitt liv tror jag, kommer jag inte att delta i något luciatåg i år. Oj oj! Men jag kommer att ha fullt upp ändå. Min plan är ju att börja i Dof (Dalarnas Orkesterförening), så med de övningarna och konserterna kommer Gränslöst och Dof vara bra nog. Och på tal om Gränslöst har vi splening idag! Det ska bli roligt. Som sagt är det på något sätt skönt att göra något som jag brukar göra, ha kvar lite av de saker som mitt liv innan studenten bestod av.

Utöver detta kanske jag kommer att ge pianolektioner för nybörjare på Folkuniversitetet.... Jag tog mig i kragen och ringde dit och pratade med den gode Kjell om detta, och var sedan dit idag efter sånglektionen (har blivit bortskämd och får låna bilen hela tiden, så allt går så mycket fortare än om jag skulle ha cyklat eller åkt buss, men samtidigt borde jag verkligen cykla eftersom det är både skönare och bättre för mig och miljön). Så kanske kommer jag också ha fullt upp med piano! Det braiga med detta är att jag ju får pengar för det.
Alltid detta tjat om pengar! Det går mig lite på nerverna fast det är jag själv som tjatar.

Så för att prata om något helt annat ska jag minsann på kräftskiva idag! Det kommer att bli andra gången i mitt liv jag äter kräftor, första gången var för bara några veckor sen. Kräftor är ju en kategori för sig. Man sitter verkligen och suger ut kroppsvätska ur magen på ett dött litet djur. Uuuuuh! Fast det är ju godare än vad det låter förstås.

En McIntevju tack

Oprah Winfrey Show går på Tv:n, idag pratar hon med en missbrukare och hans oroliga fader. Jag kan inte riktigt bestämma mig för om sådana här shower är bra eller inte. De är så.. amerikanska....
Kom för inte så länge sedan hem från min intervju för McDonaldsjobbet. Jag hopppas att jag gjorde ett bra intryck, det kändes bra iallafall! De var trevliga och jag var trevlig, alla var trevliga och glada, lyckan låg i luften och gick nästan att greppa. NOT! Men det gick hur som helst bra. Nu är det bara att vänta med spänning och hoppas på det bästa.


Hej mamma jag har gjort dreads...!Jag hoppas att du gillar mig ändå.
Och pappa.....Det är fakstiskt fint!(Denna bild intygar att jag är jättesnäll och söt)

Stand up and shout!

Kunde inte motstå frestelsen att ägna halva natten åt att titta på Rockstar som gick på sexan med start 00.20. Men den är ju så bra! Och Jennifer Aniston har sjukt långt och vackert hår i den filmen. Det vore inte fy skam att ha hennes hår. Men jag har ju mitt eget...... Vi kom sålunda inte i säng förrän vid halv tre ungefär, varefter varken jag eller Frank kunde sova på jättelänge för att jag hostar som en tok. Natten var med andra ord inte så bra. Vi ställde hur som helst klockan på halv elva för att inte missa heeela dagen. Jag undrar om jag nånsin ställt klockan på halv elva, vid den tiden borde man ju faktiskt vara uppe. Så var inte fallet den gången, minns knappt att klockan ringde, utan vaknade trött och stel halv ett istället. Iiich! Detta får inte upprepas.

Jag har helt förlorat uppfattningen om vilken dag och tid det är. Jag måste få lite struktur på mitt liv! Sitter och hoppas med spänning på att de ska ringa från Addici och säga att de vill att jag ska jobba hos dem. Var dit på arbetsintervju i onsdags, men det känns som att jag inte gjorde det bästa intrycket.. Så fort jag klivit ut därifrån kom allt jag skulle ha berättat om mig själv och vad jag skulle ha svarat på deras frgor upp i huvudet. Bajs. Min enda lilla tröst är att jag ju får jobba på Norshöjden ibland, men då jag inte har ett fast schema eller ett schema överhuvudtaget blir allting ganska luddigt och svårt. Jag vet inte alls hur mycket och när jag får jobba!
På torsdag ska jag i och för sig på en annan intervju, det nyöppnande McDrive.... Hur ska det gå? Jobb som jobb, bara jag tjänar några slantar är jag nöjd.


Fortsätt framåt!

Keep up the good work säger jag bara, för att liksom peppa mig själv till att ta itu med denna bloggbuisness en gång för alla. Detta är ett steg i rätt riktning.

Dagen har bjudit på en god äppelpaj hos grannarna - OBS! bara Franks syster och hennes respektive, hade dock varit väldigt trevligt och vänligt och en framgång för grannsämjan om en okänd granne plötsligt hade bjudit på äppelpaj. Dagen har även bjudit på sista avsnittet i säsong 2 av Big Love, vilket betyder att jag nu har förbrukat hela mitt skafferi av tidsfördriv. När kommer säsong 3?! Måste ha. En annan Måste ha-serie är säsong 2 av Gossip Girl som för varje dag som går kommer närmare och närmare. Väntar med spänning.

Äntligen har jag besökt Elins nya hem och stad och det var en väldigt trevlig visit! Synd bara att den blev så kort. Men jag kommer tillbaka! Ett mysigt hus - dock väldigt VARMT!! - och en mysig stad med fina torg. Vi shoppade och åt sushi och tacos med nästan inget annat än kornköttfärs i, och rundvandrade i Gamla Linköping som var mycket idylliskt med hemskt fina hus som man bara ville flytta in i direkt och ett café med omaka stolar.

På tisdag smäller det, då ska jag hem till Thea och ordna en sak som jag länge velat. Men jag tror inte jag säger högt vad det är förrän det redan är gjort, då är det försent att stoppa mig moahaha. Spännande!

Idag firar jag och Frank förresten åtta månader! Inte dåligt. Den kvicktänkte förstår då snabbt att ettårsdagen inte äger rum någon annan dag än på julafton, vilket egenligen är ett väldigt osmidigt datum att fira en sådan dag på. Det kommer att bli en dilemmadag. Ingenting annat än själva julafton borde äga rum på julafton, så att man bara behöver ägna sig åt julfirandet. Men inget vi kan göra åt nu i efterhand. Vi borde ha tänkt på det tidigare, precis när vi blev tillsammans kanske och väntat en dag med att bestämma så att julafton och årsdag kunde firas lugnt en och en.
Men det gör nog inte så mycket egentligen =)


Uppdatering!

Nu har tydligen hösten kommit. Skolan har börjat. Blir det automatiskt höst bara för att skolorna börjar?
Jag kan ha sommar lite längre för jag ska inte till skolan! Yiiiey! Och då det väl händer blir det något helt annat. Pedagogik på distans, halvfart, högskolan. Det borde vara något helt annat. Lite spännande!

Har helt fastnat i Big Love och vräker i mig avsnitt efter avsnitt. Detta är både en dålig och bra grej med att kunna ladda hem serier. Att ett avsnitt slutar med en cliffhanger är väl det vanligaste som finns, eftersom tittarna då väntar en vecka med spänning på nästa avsnitt men.....när man laddar ner behöver man ju inte vänta fast å andra hand förlorar man spänningen. Hur som helst är Big Love en bra serie och ibland drömmer jag till och med saker som går att relatera till Big Love. Till exempel att jag gifter mig med både Elin och en ganska okänd människa fast jag egentligen vill gifta mig med Frank. Hu.

I morgon ska jag på jobbintervju och kanske ska Faluns nyöppnade Sushiresturang invigas av undertecknad, och på torsdag åker jag och hälsar på Elin! Frank sitter som vanligt och spelar Need for speed men snart ska vi äta lasagne. Namam.

Jag känner mig duktig som fått ihop ett inlägg. För att inte ha uppdaterat på ett tag är jag ändå inte alltför ringrostig i skrivarfingrarna. :)

RSS 2.0