Adjö

Jag känner att jag måste skriva en liten avskedhälsning såhär i sista stund innan det bär av mot mycket varmare breddgrader. Vad hääärliigt som Teddy och Freddy i Saltkråkan skulle säga. Jag har packat min väska och hoppas stenhårt på att jag inte har glömt något otoligt jätteviktigt för då vore det ledsamt. Men å andra sidan kan jag nog inte glömma något som är fruktansvärt livsviktigt. Vad behöver man egentligen om man mest ska ligga och gassa i solen? Det kommer bli fett najs.

Igår tittade jag och Frank på andra deltävlingen av melodifestivalen, det var ingen fröjd alls. Man blir sur och irriterad över hur hemska alla är och hur fult och falskt de sjunger, och hur intetsägande varenda låt är. Men det är väl egentligen ingenting nytt när man tänker på hur de senaste årens melodifestivalbidrag har varit. Detta år tar nog ändå priset.

Eftermiddagströttheten börjar så sakta komma smygande, och jag undrar i mitt stilla sinne hur jag ska orka upp till flyget klockan sju i morgon bitti. Snart ska jag gå och steka lite potatis och annat för att friska upp mig. Kanske äta lite av osbågarna som blev över från igår... Gottigott.


Kära blogg

Förlåt att jag inte har skrivit något i dig på väldigt länge. Men jag känner att jag inte riktigt har haft den där bloggnistan i mig på senaste tiden. Men idag är det dags. Kanske har det att göra med den senaste tidens nostalgiska läsning av gamla dagböcker. Och roligt, det har vi alla haft dessa sagostunder!

Kära blogg varför blir det alltid så här att när jag skrivit några rader, så tappar jag på något vis lusten att fortsätta?
Jag ska grubbla över detta tills jag somnar. Hoppas att du inte tar alltför illa upp kära blogg. Jag har bestämt mig för att jag ska skriva mer om mina tankar och känslor istället för vad jag gör om dagarna i dig kära blogg. Kanske jag har mer lust att skriva då. Jag känner nämligen på något vis att jag blivit mer vuxen nu sen jag började trean, mer djup på något sätt. Min lugg har blivit väldigt lång. Eller ganska lång i alla fall. Den går snart ner över ögonen, och det är ju faktiskt ganska långt för att vara en lugg. Jag vet inte om jag ska låta den växa ut, eller om jag ska klippa av den. Agnes har en ganska kort lugg, och Thea också, fast den börjar växa ut nu. Liz har jättelång lugg som är lika långt som resten av håret, och det har Ella också.

Lite senare.... Förlåt att jag bara lämnade dig så här kära blogg, men jag var tvungen att gå och borsta tänderna. Men nu är jag tillbaka! I skolan läser vi om energi på naturkunskapen och på religionen pratar vi om vad som är rätt och fel. På musikteorin pratade vi om Gösta Ekman idag och så lyssnade vi på när Helene spelade ett lurigt ackord. Sen läste vi lite marchrytmer som är lättare än vad de ser ut att vara också. På julafton frågade jag chans på Frank och han sa ja. Nu är vi ihop och har pussats flera gånger. Tänk att jag vågar! För några år sen hade jag aldrig vågat, men jag har ju också blivit äldre nu.

Kära blogg jag är trött så jag ska sova.
Godnatt!
Kramizzz

RSS 2.0