Nya tag

En ny vecka, nya möjligheter och saker att uppleva. Idag har jag upplevt en mycket god Cappucinoglass som jag avnjöt framför tv:n och Ciderhusreglerna som jag lånade på biblioteket. Det blåser väldig mycket ute så att det skakar lite i balkongen då och då. Jag tittar lite på min fina inflyttningspresent som jag fick av Elin och blir genast glad och känner möjligheterna flöda runt mig hihi. GO FOR IT! Dessa fina grabbar på ett Lp-omslag, hur lycklig kan man bli? En dag ska jag ta kort på dem, men inte idag.

Jag börjar komma tillrätta men jag hinner inte riktigt med mig själv. Nu har jag verkligen flyttat hemifrån, jag bor själv och har bara mig själv att ta hand om. Det är faktiskt lite så det känns. När vi bodde på Roxnäs sa vi alltid "när jag flyttar hemifrån"... men det hade vi ju redan! Fast det kändes liksom inte så. Vet inte om det känns så nu heller i och för sig, men det här är i alla fall något helt nytt. För första gången i mitt liv bor jag helt själv. Det är nu jag borde ha tid med mig själv, göra precis det jag vill göra (när jag inte jobbar och tjänar mitt levebröd) och komma fram till vad jag mår bra av. Faktum är att jag inte riktigt vet det. Kanske har jag lutat mig mot andra alldeles för länge, följt med i vågorna och trott att det är de sakerna jag mår bra av. Frågan är om man någon gång kan komma fram till vad man mår bra av.

Kommentarer
Postat av: e m m a

Ha en fortsatt trevlig kväll!

2008-10-20 @ 23:04:43
URL: http://harnqvist.blogg.se/
Postat av: Anonym

hej! vill du ha en ny blogg-desgin? gå då in på min blogg & följ instruktionerna så gör jag en bloggdesign till dig efter dina önskemål helt gratis! :)

2008-10-20 @ 23:11:25
URL: http://ninnaa.blogg.se/
Postat av: Patrik

Det är klart det finns saker som gör att man mår extra bra av. Det gäller bara och hitta det :). Får se när jag tittar förbi, kanske till helgen om du är hemma ;). Ja men Emma? börjar du bli stor nu :P

2008-10-21 @ 00:39:54
URL: http://patrikho.blogg.se/
Postat av: Elin

Go for it go for it!!! :D

Det är så himla bra att du tar tid för dig själv, för det är viktigt. Även om jag tror att du vet en hel del som du mår bra av. Men det finns alltid mer att upptäcka!

Ja, nu är det ju lite mer for real. Jag kan erkänna att jag längtar tills det händer mig med. Lite iallafall. :)

Du är bra och du är duktig och det kommer gå jättebra dethär! :D PUSS!

2008-10-21 @ 21:02:50
URL: http://hejhenning.blogg.se/freakout
Postat av: Elin

håhåhå, det var http://moderniteter.devote.se . men jag håller mig till det vanliga, det blir inte mycket mer än så... :) Hahah, nej men jag har inte tid att bli någon blondinbella. Om jag ens hade velat. Jag tänker staya true till min vision! Forever. Amen!

2008-10-22 @ 12:23:30
URL: http://hejhenning.blogg.se/freakout

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0