För den intresserade

Måndag. Endast två ordinarie lektioner. Resten inställda. Trots detta slutade vi inte förrän halv fem. Jippie!
Tisdag. Även då bara två ordinarie lektioner. Där resten av lektionerna skulle ha varit hade vi hål. Denna dag var jag hemma en så där kvart i sex. Livet är bra härligt.
Onsdag. Baaah. Engelskan var förkortad vilket resulterar i en till timme mellan engelska och svenska. Idag kommer jag komma hem som tidigast klockan sju. Det är grejer det.
Som vi inte hade nog med hål? Vad är det meningen att man ska göra alla de timmar vi tillbringar i skolan när vi inte har lektion? Det är en fråga värd att fundera över.
 Trots dessa sena dagar har denna vecka varit väligt soft. Det är ju inte så ansträngade att ha hål liksom.
Men. Om man drog ihop alla lektioner så att de ligger så tidigt så möjligt skulle man kunna säga att tiden i skolan skulle förkortas med... Fyra timmar? Ja. Förmodligen. Intressant tanke!


Borta bra men hemma bäst

Det är sant!

Idag är en bra dag. Just nu finns det mycket att vara glad för känns det som! 

  • Höst. Solen skiner och det är varmt, men ändå kyligt! En perfekt höstdag. Jag tycker om hösten. Det är precis så där lagom varmt, men vinden är lite kylig och så där skön att andas in. Det är inte så varmt att man måste gå omkring i så lite kläder som möjligt för att inte dö av svett, och inte heller så kallt att man måste bylsa på sig all världens kläder för att kunna gå utanför dörren. Det räcker med en liten fin jacka och en halsduk, och kanske vantar. Lagom mycket kläder liksom. Det är mysigt!
  • Party. I kväll är det nollning för de nya ettorna vilket innebär att vi alla trevliga människor musikettor tvåor och treor kommer att träffas och ha väldigt kul förhoppningsvis tillsammans.
  • Vänner. De är BRA.

Egentligen skulle jag ha räknat upp fler saker. Men jag hinner inte eftersom vi har gympa om en kvart. HUGA. Jag vet inte vad jag tycker om våra gympalektioner.

Men det spelar ingen roll. I färders spår för framtids segrar mina vänner! Glid i frid!


Spanien ar ett land dar man dansar tango..

Allra bast, en spanjor dansar sin fandango.
Fast det ar ju den stora fragan. Stammer detta pastaende?! Nja. Det kan diskuteras. Det ma kanske finnas spanjorer som ar trevliga fran hjartat, men dom sitter val och trycker nanstans i ett av alla mysiga gatuhorn som det finns pa denna plats dar jag i detta ogonblick av mitt liv befinner mig. SPANIEN! :D
Det forsta vi mottes av efter flygresan var en varm sjon bris av spansk lyft. INTE. Vi kom ut fran planet trotta och lite mer trotta, och mot oss slog fukten som en halvtorkad handuk i ansiktet. Yeah. Och sa har det fortsatt. Den dar fukten ar en efterhangsen typ, fñljer efter en vart man an gar. Men det ar sant man far leva med nar man ska ut i stora vida varlden och se nagot annat. Och det dar med spanjorerna.. Det finns faktiskt trevliga killar. Som ar trevliga bara for att var trevliga och inget annat. Men igar var det andra bullar nar vi gick omkring pa gatorna. Killarna visslade efter oss och nagra var till och med pa vag att typ folja efter/ hanga pa oss dit vi skulle.

Men men. Bortsett fran detta sa ar det fantastiskt trevligt att vara i spanien tycker jag!

YEAH.


Tack!

Tack vare den enastående personalen på blogg.se har jag nu fått tillbaka min egen bakgrund. Prisad och lovad vare blogg.se!

Nu är jag glad må jag säga. Och snart bär det av till varmare länder!

RSS 2.0