När livet ändå går bra

Helt plötsligt är jag upp över öronen överöst med saker att göra, dock roliga, men jag undrar hur jag ska hinna med allt. Men faktiskt så känns det mycket bättre att ha för mycket att göra än för lite, det håller mig sysselsatt och det funkar faktiskt bättre. Jag mår bra! Det finns mycket att se fram mot den närmaste tiden.

Julen nalkas och är det något som är sig likt så är det den väldiga ökningen av antalet konserter att öva till. De bara hopar sig på varandra och tillsist är man alldeles snurrig i huvudet av att hålla ordning på det hela. Nu på torsdag är det Selma Lagerlöfjubileum på biblioteket. Nästa onsdag blir det Veni veni Bertil i gruvan, och första advent spelar Gränslöst på biblioteket.  Följande vecka blir det någon form av inspelning på högskolan och helgen efter det blir det VeniBertil-luciatåg. Veckan efter det väntar luciatåg i kristinekyrkan och senare på kvällen konsert med Gränslöst. Det tar aldrig slut!! När ska man öva?? Men det är ju roligt och det gör att man träffar sina vänner mer! Det har varit alldeles för lite av den varan nu i höst.

Utöver detta ska jag  ju jobba men även gå på Friskis där jag just har fyllt på mitt kort! Jag är fit for fight igen! Det är himladens skönt att komma igång och få röra på sig, och jag ska verkligen se till att det blir regelbundet. Och jag börjar ändå trivas där uppe på resturangen som vi inte vill nämna vid namn, för det visar sig att mina jobbkompisar inte är så tokiga ändå.

Så ska jag ju också till Hannah och äta soppa eller kyckling och dricka te, eller hur? Och jag och Liz ska bli lika bra som Thea på att göra rökringar, visst? =)  Och Elin, dig ska jag hälsa på men när ska tiden stå på vår sida? Så ska jag förstås åka hem till Malung emellan åt och ha det skönt också.

None

Kommentarer
Postat av: Hanna-karolina

Bilden är lika otrolig som pyamaspartyt var.

kom hit någon dag.puss

2008-11-19 @ 15:19:08
URL: http://hannahkarolina.blogg.se/
Postat av: Elin

Alltså den där bilden säger liksom allt ! HAHAHAHA! Fina tider, otroligt fina tider!

Ja, jag håller med om att det är skönt att hålla sig sysselsatt. Jag har konserter att öva till fast med mina små barn ! :) Känns lite konstigt att inte ha en masssa luciatåg och sånt :S Men lite skönt också, att kunna mysa i lugn och ro ;)

FINT att Veni Veni fortsätter frodas, även om jag tror att ni saknar mig fasligt ;)

KOM HIT! Tiden kommer komma över på vår sida, jag bara känner det i märg och ben! I need youuuuu!

Pusssss <3<3

2008-11-19 @ 21:11:35
URL: http://hejhenning.blogg.se/freakout
Postat av: Patrik

Ville bara säga fred :) och sen så ska vi göra det där vi snackade om snart :) ska göra en drink som heter Emma åt dig sen ;) söt eller sur drink? :PPatrik

2008-11-21 @ 03:00:24
URL: http://patrikho.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0