Lite nöjdhet

Nöjd nöjd nöjd kvinnan här är väldigt nöjd! Vaknade med träningsvärk lite överallt, gårdagens AfroPowerDance, som för övrigt var ett evigt flaxande med armar och ben i olika rörelser som kallades regndans, flyga örn och sådant trevligt, och Yogan, satte sina spår. Hur som helst åkte jag efter uppvaknande till Borlänge och McDonalds på Kupolen för att utbildas i kassan (nya resturangen uppe vid Ica Maxi i Falun där jag ska jobba är inte färdigbyggd än) . Det var fakstiskt kul, om än stressigt och lite svettigt ibland eftersom det var mycket som skulle läras in. Detta är en av anledningarna till nöjdet. Jag kommer nog att trivas i kassan.

En annan anledning till nöjdet är att jag just har varit på min första fiollektion för terminen, ett återseende med Sigurd är alltid underhållande och trevligt. Jag fick en rolig med ganska svår konsert av Bach - i E-dur av alla tonarter, vilket är ganska ovanligt för fiol. Jag ska nu ägna mina dagar åt att slipa detta musikstycke till perfektion.

Jag hade en massa fler andleadnngar, men de tycks ha flugit sin kos.. Jag kanske återkommer med dem om jag kommer på dem. Tills dess - Årrevoar! (adjö)

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Hallå tjingtjejen! Jag kommenterar här eftersom det här var det enda inlägget jag hittade, som inte hade kommentarer. Låter det logiskt? Nej, förmodligen inte. Vi kan säga att det var för att det här var ett så alldeles enastående glatt och trevligt inlägg. Vill bara tacka för senast (Gränslösts reunion, eller när var det?) och säga att jag tänker börja läsa din blogg nu - jag har varit dålig på att följa mina vänners bloggar senaste året, känner jag. Ja... det var väl mest det som fanns att säga. Kändes hemskt nödvändigt =)Anywho, vi ses faktiskt imorgon på Gränslöstrepet... jag och Marcus och Philip ska delta i schlagerfestivalen, vi också =DTag hand om dig

2009-01-22 @ 00:28:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0