Till dig som vandrar omkring med bar mage

Es1Mu bryr sig om dig!

Käraste Du. Vi har under denna dag upptäckt att Du går omkring med en hyperkort tröja på Dig, vilket resulterar i att Du visar hela magen för halva befolkingen. Det är inte så att vi finner detta vulgärt - inte då - ty alla har rätt till att klä sig som de känner är rätt för stunden.
Es1Mu skulle bara vilja komma med några små tips till Dig, sådant som kan komma att hjälpa Dig på Din vandring genom livet. Kanske är denna klädsel som Du valt att bära idag, inte det hundraprocentigt rätta en dag som denna. Det är inte bra att gå omkring och göra magen kall, det är inte bra för de inre organen. De kan ta mycket stor skada av att bli utsatta för onödigt mycket kyla. Logist är då faktum att även Du tar skada av denna magbehandling, och det kan komma att påverka Ditt liv på inte alls så trevliga sätt. Vi råder dig därför detta:

Skyl Dig själv!

Vi bifogar här en lista över kläder som Du skulle kunna drapera Din kropp med, kläder som är lite mer hälsosamma än den korta tröja Du idag bar.

Kroppsstrumpa. Vi har förstått att en av anledningarna till Din uppenbarelse förmodligen är att Du vill lägga upp Din mage för allmän beskådning. Därför är kroppssrumpa ett mycket bra alternativ för Dig. Du skulle kunna skaffa en i naturfärg, och på så vis både visa Din kropps former, och även den naturliga färgen. På så vis visar Du fortfarande magen och även resten av kroppen som bonus. Kroppstrumpan värmer Dig väldigt bra, vilket är det viktigaste.

Dunjacka. Den slår allt när det gäller att värma! I dunjackan kommer Du aldrig att gå kall, och Din kropp kommer att må mycket bra. Den är mysig, stor och pösig. Ett plus är att det även finns en kappvariant på dunjackan, som även värmer de nedre partierna. Det enda som är dumt med dunjackan är för Dig att den ganska effektivt döljer alla sorts kroppsformer.

Klänning med bar rygg. Det har kommit till vår kännedom att Du har en tatuering på ryggen som du inte är blyg för att visa. I en klännig med bar rygg kan Du lätt slå två flugor i en smäll: Samtidigt som du värmer magen visar du fortfarande ryggen, vilket gör att Din tatuering kommer att vara synlig! En klänning framhäver också vackert kroppens alla former, vilket tydligen är en favorit hos Dig.

Trosa med hög midja. Förutom din mage och din svanktatuering har vi i denna dag även fått skåda in din stringtrosekant, som vid flertalet tillfällen har varit mer än synlig. Es1Mu har därför hittat det bästa för just Dig. Men en trosa med hög midja kan du lätt både värma magen så att de inre organen inte fryser, och visa trosan för världen! En vanlig trosa är dessutom bättre än Din stringtrosa på så sätt att man då inte löper risk att, när man har dem så långt upp som du, fasta i något eller att få dem uppdragna ännu en halvmeter av någon omogen person. Det enda som möjligvis skulle vara till Din nackdel är att Din svanktatuering kanske inte syns. Men det är sådant man får leva med.

Es1Mu tackar för oss och hoppas att Du kan överväga att följa våra råd. 



Kommentarer
Postat av: Carola

HJAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHhaahhahaAHAHahahAHAHahah!

2006-04-28 @ 13:08:27
URL: http://hejhenning.blogg.se
Postat av: Hans-Henning

Emma. Du förgyller min dag!

Hahahaha..

Vi bryr oss!

2006-04-28 @ 13:09:59
Postat av: Superscarypowermetallollo

yow jag testar en ny blogg med ny design and the whole shit liksom.
KOMMENTERA VA FAN!

2006-04-28 @ 14:03:06
URL: http://gitaroo.blogg.se
Postat av: e

hahahahhAHhHAhAhahahahhahHAHah

vackert

2006-04-28 @ 23:43:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0